Odottamisen aika

Oletko odottanut jotakin tapahtuvan. Ajattelet, että on kulunut jo pitkä aika, eikä vieläkään kuulu mitään. Sanonta, odottavan aika on pitkä, tuntuu yhä todellisemmalta. Mitään ei kuulu.
Sitten yhtäkkiä pitkältä tuntunut odottaminen päättyy ja olet ehkä helpottunut, iloinen tai saatat olla myös huolestunut.

Tänä päivänä odotetaan lähes epätoivoisesti, että koronapandemia päättyy. Tätä ennen on odotettu koronatulosta tai ajan kulumista, että pääsisi toiseen tai kolmanteen rokotukseen. Moni on odottanut työpaikkatietoa tai koronalomautuksen loppumista, Ukrainan ja Venäjäntilanteen selviämistä ja varmasti monia muita päivittäiseen elämään liittyviä tärkeiden tietojen ratkeamista.
Urheilijat ja penkkiurheilijat odottavat pian alkavissa olympialaisissa kiihkeästi menestystä ja mitaleita.
Onneksemme tänä vuonna on myös yhä enemmän aiempiin vuosiin nähden äitejä ja isiä, jotka odottavat joko ensimmäistä lastaan, kaksosia tai uusia lapsia perheeseen.

Voisiko odottaminen lisätä kärsivällisyyttä? Voi olla, että joku jalostuu ja kasvaa kärsivällisyydessä, mutta odotuksen päättyminen on jo itsessään merkittävä etappi helpotukseen.

Odota hyviä asioita ja tee toimia niiden eteen, niin odotuksesi voivat toteutua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Menestys, mitä ihmettä se on